Emil Rengle a cucerit publicul America’s Got talent, dar nu și juriul. Simon Cowell: ”Nu cred că poate fi cel mai bun”

Emil Rengle nu a reușit să se califice în etapa următoare a show-ului „America’s Got Talent: The Champions”, în ciuda faptului că publicul l-a aclamat minute în șir. Bărbații din juriu nu au fost impresionați de dansul câștigătorului sezonul 8 „Românii au talent”.

Dansatorul Emil Rengle, eliminat de la America’s Got Talent

Coregraful și dansatorul Emil Rengle în vârstă de 29 de ani a participat la ediția specială a emisiunii „America’s Got Talent: The Champions”, show-ul în care ajung cele mai bune numere din întreaga lume. Orădeanul nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și a fost eliminat din competiția americană.

Câștigătorul premiului de 120.000 de euro de la „Românii au Talent” sezonul 8 a cucerit publicul prin ținuta de culoare roșie din latex, dar și prin atitudinea sa dezinvoltă. Însă nu același lucru s-a petrecut și la masa juriului unde Simon Cowell şi Howard Mandel au fost de părere că dansul lui Emil Rengle nu se califică în etapa următoare.

Îmi place de tine, îmi place mesajul tău, dar ca să fiu sincer, nu cred că acest număr poate să fie cel mai bun dintre cele mai bune”, i-a spus Simon Cowell coregrafului român.

Celebrul coregraf din Oradea a impresionat femeile din juriu

Rengle a intrat pe scenă plin de entuziasm și energie pe care le-a transmis și publicului din sală. Regizorul și solistul român le-a cucerit pe cele două femei din juriu, Alesha Dixon și Heidi Klum, care au rămas plăcut impresionate de faptul că Emil dansează pe tocuri extraordinar de bine.

„Știu cât de greu este să mergi pe astfel de tocuri, cu atât mai mult să și dansezi!”, au spun femeile din juriul emisiunii de talent americane.

Emil Regle nu s-a descurajat și a luat totul ca o experiență. Vedeta a scris pe o pagină de socializare că participarea la „America’s Got Talent: The Champions” a fost o experiență din care a învățat lucruri frumoase. Dansatorul susține că din eșecuri ajungi să crești și să te dezvolți.

„Uneori viața îți spune Da, alteori îți spune Nu și uneori îți mai dă și un X … sau două 😆 A fost rândul meu să încasez X-urile de data aceasta și sunt aici să vă spun că nu este chiar atât de rău. De fapt, nu e rău deloc.

Nimic niciodată nu este bun sau rău.Este o experiență prin care navighăm și eu aleg mereu să navighez cu bucurie, cu dans, cu joacă, ca să învăț și să cresc. Creștem cel puțin la fel de mult, dacă nu mai mult din eșecuri, decât din succese.

Așa că am să iau aceste două X-uri și am să mă joc X-Zero cu ele. Cine se bagă la un joc? 😃”, a scris Emil Rengle pe contul de Instagram la scurt timp după ce a fost eliminat din competiția americană.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More