Elevul român fără emoții la bac. Este admis deja la două facultăți

0 46

Cristian Vântur, elev în clasa a XII a la un liceu din Pașcani se pregătește pentru examenul vieții, bacalaureatul, fără a mai simți și emoțiile firești. Tânărul a fost deja admis la două facultăți, urmând să decidă la care dintre ele va urma cursuri.

Una dintre instituții este Facultatea de Informatică din Iaşi, pentru că obţinut locul întâi la concursul de pre-admitere organizat anul trecut. Anul acesta, pasionat de calculatoare Cristian a participat la un concurs IT organizat de Facultatea de Automatică şi Calculatoare, unde s-a impus în fața a altor 19 concurenți. Concursul cu mai multe probe s-a desfășurat sub ochii vigilenți ai mai multor experți IT din Iași, iar premiul cel mare a fost de 400 de lei, vouchere valabile în diferite magazine și un loc asigurat la studiile pentru licență.

„Concursul a fost greu, au fost probleme dificile, mulţi concurenţi buni. Aşa că sunt mândru de mine. Încă nu m-am hotărât dacă mă duc la Facultatea de Automatică şi Calculatoare sau Informatică” a declarat elevul pentru Digi24. Cristian Vântur are timp până la vară să decidă ce unitate de învățământ îi va călăuzi pașii către studenție.

 

Recomandari