Elena Udrea în centrul atenției pe litoral! Cât de SEXY s-a îmbrăcat fostul ministru de 1 mai! Ținuta a costat-o 4.000 de euro

Mamaia dă tonul în ceea ce privește moda de 1 Mai. Iar „aroganțele” vedetelor nu s-au lăsat așteptate. Iar dacă ținuta nu era costisitoare nu erai privit cu ochi buni. Elena Udrea s-a conformat și a purtat o ținută care a costat-o nu mai puţin de 4.000 de euro, potrivit click.ro.

Pe litoral la mare căutare în rândul vedetelor au fost cluburile Loft şi Bamboo, iar acolo nu puteau merge la dans îmbrăcate oricum.

Elena Udrea avea în picioare cele mai subţiri tocuri, o pereche de pantalini mulați și o poșetă aurie. Fostul ministru trebuie să afle verdisctul în ceea ce privește condamnarea în dosarul „Gala Bute”. Însă acest aspect nu a împiedicat-o să meargă sâmbătă în club alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov. Udrea a fost în centrul atenției chiar de când a intrat în club.

Ținuta pe care a purta-o Elena Udrea nu și-o poate permite oricine. Ea a purtat sandale Tom Ford (1.000 de euro), poşetă Yves Saint Laurent (1.800 de euro), ochelari de soare Christian Dior (500 euro) şi curea Hermes (700 de euro).

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More