El este ucigașul tânărului decapitat din Olt! Are doar 20 de ani, dar a comis o crimă cu atâta cruzime, încât i-a uimit până și pe polițiști!

0 23

Cazul tânărului găsit decapitat pe un drum prăfuit din județul Olt a fost rezolvat de criminaliști într-un timp record. De la ipoteza în care victima ar fi fost sfâșiată și decapitată de animalele sălbatice, s-a ajuns foarte rapid la o crimă cum rar s-a mai văzut în România.

Ucigașul are doar 20 de ani, dar a comis o crimă cu atâta cruzime, încât i-a uimit până și pe oamenii legii care au anchetat cazul. Și-a înjunghiat în gât victima cu așa forță, încât bietul băiat nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după care a lăsat cadavrul în drum și și-a văzut liniștit de treabă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Animalele de pe câmp au terminat ce a început criminalul, separând complet capul victimei de trunchi.

Criminalul are cont pe o rețea socială și afișează o tipologie pe care mulți dintre noi au început să o vadă tot mai des. Fotografii cu diferite obiecte tăioase, sau în ipostaze violente și sfidătoare, comentarii deplasate sau ofensatoare, sticle cu băutură sau alte obiceiuri nesănătoase.

Anchetatorii l-au interogat o bună perioadă de timp, în care tânărul și-a recunoscut fapta îngrozitoare, motivând că victima l-a înjurat de mamă. Un motiv atât de banal pentru o crimă absolut înfiorătoare. Tânărul este reținut în acest moment de poliție, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Totuși, se pare că prietenii ucigașului știau ce fel de om este, unul dintre ei lăsând un comentariu interesant, chiar profetic la una dintre fotografiile sale: „Pușcăria te mănâncă, kinezule”, la care ucigașul a răspuns „Așa crezi tu”. Se pare că prietenul acestuia a avut dreptate.

 

Sursa: observator.tv

Recomandari