El este infirmierul roman care seda si viola femeile bolnave, internate intr-o clinica din Italia. Cristian are 41 de ani si este casatorit

0 22

Cristian Emil Corneanu este infirmierul roman arestat pentru ca a sedat si violat mai multe paciente internate la Sectia de Neurologie a spitalului din Padova

Infirmierul roman lucra de 4 luni la spitalul din Padova, cand a fost filmat cu camera ascunsa in timp ce ii administra un sedativ pe cale endovenoasa unei paciente in varsa de 58 de ani, apoi urca in pat unde profita de imposibilitatea femeii de a se apara si o violeza.

Pacienta de 58 de ani, originara din China, nu este singura victima a romanului.Alte trei femei cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au fost abuzate sexual de infirmier care a fost arestat.

Recent, avocatul lui Cristian Emil Corneanu a cerut ca asistatul sau sa fie supus unei expertize psihiatrice.

Expertiza are scopul de a constata daca infirmierul, actualmente inchis in penitenciarul veronez Montorio, este infirm din punct de vedere mintal sau nu. Pana acum a fost efectuata numai o expertiza criminalistica, care a evidentiat prezenta unor probabile probleme psihice, scrie gazetaromanesca.com.

Recomandari