El este copilul în vârstă de 4 ani care a fost condamnat la închisoare pe viață! E înfiorător, uite care sunt crimele pe care le-a comis

0 44

Un copilaș în vârstă de numai 4 ani a fost condamnat la închisoare pe viață, iată de ce e acuzat.

Ahmed Mansour Korani este un băiețel din Egipt care a fost condamnat la o viață întreagă în închisoare, fiind acuzat că a ucis patru oameni. Acest caz a șocat întreaga planetă din motive evidente, e imposibil, fizic, ca un bebeluș să ucidă 4 adulți.

În cele din urmă s-a dovedit că autoritățile egiptene au comis o greșeală, copilul a fost condamnat ,,in absentia”, în lipsă, pentru patru crime, opt tentative de crimă, pentru vandalizarea unor proprietăți, pentru tulburarea linișțtii publice, dar și pentru amenințarea unor polițiști! Avocatul copilului se pare că a prezentat, la proces, certificatul său de naștere, dar judecătorul nu s-a uitat peste el.

Tatăl său au rămas în custodia poliției timp de 4 luni, în timpul anchetei, totul fiindcă i-a informat pe polițiști că suspectul este doar un bebeluș, iar ofițerii au crezut că își bate joc de ei.

Tatăl a implorat, într-un interviu, să nu îi fie luat copilul, imaginile cu el au făcut înconjurul planetei, stârnind furie. Aparent, numele copilului a fost inclus din greșeală printre numele celor care au participat la o revoltă violentă în provincia Fayoun, la 70 de km. de Cairo, în ianuarie 2014.

Din păcate nici până acum nu se știe care a fost soarta copilașului, deși este de presupus că autoritățile și-au recunoscut greșeala și l-au eliberat.

Sursa: thedailystarter 

Recomandari