Ei sunt EROII Politiei Rutiere Romane! Gestul IMPRESIONANT al acestor doi barbati pentru un OM aflat in suferinta facut INCONJURUL internetului! Felicitari!

0 29
Doi agenti de politie din cadrul Sectiei 6 Politie Urbana Iasi au recurs la un gest impresionant.

In ziua de duminica, 9 iulie, agent principal de politie Ofileanu Iuliansi agent principal de politie Gaidus Razvan, se intorceau cu autospeciala de politie la sediu, de la un eveniment.

Tura lor se terminase si urmau sa plece acasa, cand o femeie panicata i-a sesizat ca un barbat aproape inconstient incearca sa conduca un autoturism, insa, cel mai probabil ii este rau. Politistii au intervenit cu promptitudine si au observat un barbat semiconstient, care se afla la volanul unui autoturism, pe banda 1 de circulatie a drumului public, din zona CUG.

Au incercat sa vorbeasca cu el, insa comunica greoi, astfel ca au oprit autoturismul, scotand cheile din contact, apeland in acelasi timp 112, pentru ca persoana sa primeasca ingrijiri medicale.

In acele momente, cei doi politisti au incercat sa tina persoana treaza, vorbind cu ea, dandu-i sa bea apa si au pus-o intr-o pozitie corespunzatoare.

Echipa medicala sosita la fata locului a preluat persoana, transportand-o la spital.

Seful IPJ Iasi apreciaza promptitudinea cu care au intervenit cei doi politisti, desi tura lor se terminase.

Sursa: bzi.ro

Recomandari