Echipa Antena 3, scuipata de protestatarii din Piata Victoriei. Gadea, criza: „Am fost atacati huliganic”

Mai multi dintre protestatarii din Piata Victoriei au intrat intr-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind si identificand cateva persoane care au avut comportament agresiv, impotriva acestora urmand a fi luate masurile legale, relateaza Agerpres.

„In legatura cu incidentul in care mai multe persoane care participau la protestul din Piata Victoriei au intrat in conflict cu reprezentantii unei televiziuni din zona, Serviciul Informare Relatii Publice si cu Publicul face urmatoarele precizari: persoanele respective au fost identificate si vor fi luate masurile legale impotriva acestora pentru intentia de a tulbura adunarea publica. Recomandam participantilor la manifestatia publica sa se delimiteze si sa nu incurajeze astfel de comportamente violente”, au informat reprezentantii Jandarmeriei Romane.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipa de operatori ai postului de televiziune mentionat si au incercat sa traga de o masina de transmisiune.

Mihai Gadea i-a acuzat pe „liderii #Rezist” ca au avut un comportament „huliganic”. Antena 3 a prezentat imagini in care un protestatar scuipa pe masina Antena 3.

Loading...

Recomandari