„E patriarhul pesediştilor” – Gâdea, avansat ca variantă de candidat PSD la prezidenţiale

Ion Cristoiu a afirmat, la o emisiune TV, că realizatorul Antenei 3 Mihai Gâdea – „patriarhul pesediştilor” – a fost testat în sondaje şi ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale.

Întrebat care ar fi candidatul PSD pentru Cotroceni, Cristoiu a replicat: „Din informaţiile pe care le am eu şi vă dau această ştire este… s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea”.

„Se lucrează de mai mult timp, ca şi în cazul lui Rareş… puţină lume ştie că în cazul lui Rareş Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje, adică nu… Sondajele am înţeles că îl dau ca un candidat care nu e om din PSD. Cred, după părerea mea, nu am stat de vorbă şi sigur mie nu mi-ar spune, că invitarea USR-iştilor (în emisiunea lui – n.r.) tot face parte dintr-o strategie de a-şi îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteţi uimită şi vă uitaţi… Eu consider că dacă va candida ar putea să şi câştige. Este, ca şi Rareş Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă aţi observat, el şi chiar e mai bun, la discursuri e mai bun decât Rareş”, a adăugat Cristoiu.

Potrivit lui Cristoiu, fostul şef PSD Adrian Năstase i-a prezentat deja această variantă premierului Viorica Dăncilă în vizita pe care i-a făcut-o recent la Palatul Victoria.

„După părerea mea şi domnul Năstase l-a propus, şi de aia s-a şi dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunţat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Şi tot după părerea mea, ca să chiar vă enervez, are foarte mari şanse să câştige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iştilor, electoratului PSD. Deci nu e Tăriceanu. Tăriceanu nu exprimă, electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu. Trebuie găsite la cap de liste nişte vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, adică vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist”, a precizat Ion Cristoiu.

Loading...

Recomandari