După ce a prezis victoria lui Trump în SUA, clarvăzătorul Horacio Villegas a vorbit despre al Treilea Război Mondial

0 36

Clarvăzătorul Horacio Villegas a prezis în 2015 că Trump va câștiga alegerile. Acum vorbește despre cel de-al Treilea Război Mondial. Potrivit acestuia, al Treilea Război Mondial va începe când se vor împlini 100 de ani de la apariția Fecioarei Maria la Fatima.

Se spune că Fecioara Maria și-a făcut apariția în Portugalia, la Fatima, de șase ori. Se pare că prima sa apariție a avut loc pe data de 13 mai 1917. De asemenea, se crede că ultima dată s-a arătat pe data de 13 octombrie 1917.

Clarvăzătorul Horacio Villegas este de părere că oamenii trebuie să se pregătească. În perioada 13 mai -13 octombrie 2017 ar putea începe cel de-al Treilea Război Mondial. Atrage atenția asupra faptului că lucruri înspăimântătoare se vor întâmpla. „Războiul va începe şi va aduce distrugere, şoc şi moarte”, a afirmat clarvăzătorul, conform gandul.info.

 

De asemenea, clarvăzătorul spune că acel război va lua sfârșit în luna octombrie. Atunci se vor întoarce acasă soldații. Clarvăzătorul a susținut și în anul 2015 că un miliardar din America va ajunge să fie „regele illuminati”. De asemenea, a prezis că acesta va îndrepta lumea către un alt război mondial.

Așadar, potrivit clarvăzătorului, cel de-al Treilea Război Mondial este aproape. Cel care a prezis victoria lui Trump în America a dezvăluit acum data la care va începe cel de-al Treilea Război Mondial. Atrage atenția asupra faptului că oamenii trebuie să se pregătească. Va fi un eveniment care ”va aduce distrugere, şoc şi moarte”.

Recomandari