Drama unei asistente filipineze care a murit de COVID-19 în Anglia. Povestea cutremurătoare spusă de fiica acesteia

O asistentă filipineză în vârstă de 64 de ani a murit de COVID-19 în Anglia fără a avea familia alături de ea, iar drama este povestită chiar de fiica acesteia.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Drama unei asistente filipineze care a murit de COVID-19 în Anglia

Conform The Sun, asistenta filipineză Resy Manalo a murit de COVID-19 într-un dintre spitalele din Anglia, la doar 11 zile după ce a fost infectată cu noul tip de coronavirus în timp ce îngrijea bătrânii dintr-un azil.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Ultima dată când m-am auzit cu ea a fost cu o săptămână înainte să moară când mi-a trimis și o fotografie în care era ventilată cu un aparat. După aceea, medicii ne-au informat că va fi intubată. Nu am mai vorbit cu ea niciodată de atunci”, a povestit Charizze, fiica asistentei.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Fata asistentei filipineze a mai povestit că mama sa a informat-o cu două săptămâni înainte de a ajunge la spital că ar putea fi infectată cu virusul după ce a intrat în contact cu un medic rezident depistat pozitiv și care a și murit ulterior.

Peste 200 de cadre medicale au murit de coronavirus în Marea Britanie

Fiica a mai menționat că mama sa a continuat și în zilele următoare să-i spună că nu se simte bine, dar când a sunat la numărul de urgență i s-a transmis că simptomele ei nu sunt suficient de grave pentru a justifica tratamentul la spital.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Dinamo, încă un pericol! Poate pierde Săftica! Cui și cât trebuie să plătească oricine ar prelua clubul „câinilor”
  • Edi Iordănescu nu s-a mai prezentat la antrenamentele Gazului. Ce se întâmplă cu antrenorul. Exclusiv
  • Drumul legumelor românești de la solar la piață. Chinul fermierului, afacerea samsarului
  • FRH a decis să nu acorde titlurile de campioni la handbal! SCM Râmnicu Vâlcea, în grupele Ligii. CSM București și Dinamo, la mâna EHF
  • Biletul săptămânii îți poate aduce peste 120 de milioane! Dai lovitura cu cele mai tari meciuri!

”Înainte de internarea ei în spital, am reușit să mai vorbim la telefon, dar niciodată nu ne-a răspuns la apelurile video. Au fost zile în care nu a răspuns la niciun fel de apel”, a mai afirmat fata asistentei.

Conform datelor oferite duminică de autoritățile din Marea Britanie, nu mai puțin de 219 persoane din domeniul sănătății și asistenței sociale au murit din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În schimb, un tată a patru copii a murit de cancer pentru că operația care l-ar fi putut salva a fost amânată deoarece toate paturile de la Terapie Intensivă erau ocupate de pacienți infectați cu coronavirus.

Opt vaccinuri anti-coronavirus sunt în faza de studii clinice și vor fi testate pe oameni, potrivit unui document al Organizației Mondiale a Sănătății. Vaccinul produs de Universitatea Oxford ar putea fi gata în 6 luni.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More