Drama prin care trece fiica lui Laurette după ce a fost agresată de colegi

Fetița lui Laurette s-a ales cu un diunte spart și cu o traumă în urma căreia nu mai vrea să mai mearrgă la școală. Mulatra a fost bătută și batjocorită de colegi tocmai pentru că este de culoare.

Invitată într-o emisiune tv, Laurette a vorbit despre momentul în care Serena a venit acasă plină de sânge. Laurette a mai spus că fiica ei i-a spus în nenumărate rânduri de colegi ei care îi reproșează că este negresă.

„Ea mai venit cu alte ocazii şi plină de sânge. A mai fost împinsă de acelaşi coleg şi s-a lovit la genunchi. Fiica mea nu mai vrea să meargă la şcoală”, a spus Laurette la tv.

Laurette a povestit pe contul ei de socializare că și ea a fost victiuma agresiunilor din cauza culorii pielii, pe vremea când era de vârsta fiicei sale.

Vedeta a mers cu Serena la medic și i-a refăcut dințișorul spart și a postat câteva fotografii de la stomatolog.

„Curajoasa mea, iubita şi frumoasa. Vă mulţumim pentru susținere şi sperăm să nu mai avem parte de incidente. Nu dorim niciunui copil să treacă prin ce a trecut fetița mea. Vă mulţumim! Eroina mea, mulatra mea frumoasă!”, a scris Laurette pe o retea de socializare.

Sursă: www.wowbiz.ro

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More