Dramă înfiorătoare în familia actorului Ron Ely! Fiul i-a ucis soția. Băiatul a fost împușcat apoi de Poliție

Dramă înfiorătoare în familia actorului american Ron Ely! Cunoscut în mod special pentru rolul lui Tarzan și alte câteva producții ale anilor 60, artistul a traversat o adevărată tragedie. Soția lui a fost ucisă prin înjunghiere chiar de fiul lor, care apoi a fost la rândul său omorât de poliţie în reşedinţa californiană. Destinul familiei a fost curmat în mod brusc la începutul săptămânii atunci când poliția din Santa Barbara a intervenit în luxoasa reşedinţă pe care o dețineau.

Dramă înfiorătoare în familia actorului Ron Ely!

De remarcat că oamenii legii au primit un apel de urgenţă în care era invocată declanşarea unui scandal în această familie. În interiorul vilei ei au descoperit corpul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, 62 de ani, care prezenta „multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”. Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor când au descoperit că suspectul principal este Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani.

Adică nimeni altul decât fiul victimei. Acesta a fost ucis apoi de către poliţişti într-un schimb de focuri. „Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely”, conform unui comunicat al biroului şerifului local. „Suspectul a fost localizat în afara casei şi pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, conform comunicatului.

Dramă înfiorătoare în familia actorului Ron Ely! Ron Ely
Ron Ely, secvență din filmul Tarzan. Sursa foto – facebook

Fiul i-a ucis soția. Băiatul a fost împușcat apoi de Poliție

Ron Ely, în vârstă de 81 de ani, a fost dus la spital de poliţie din motive de precauţie, dar a plecat pe semnătură după un control de rutină. Actorul Ron Ely a apărut în numeroase show-uri TV în anii 60, dar a dat lovitura abia în 1966, atunci când a jucat rolul principal în seria difuzată de NBC, Tarzan. Nu s-a oprit aici și a interpretat, de asemenea, rolul principal în filmul Doc Savage: The Man of Bronze.

Ron Ely s-a retras din actorie în anul 2001, dar s-a întors în 2014 pentru a juca în filmul Expecting Amish. Actorul s-a căsătorit cu Valerie Lundeen, fostă Miss Florida, şi aveau împreună trei copii, un băiat și două fete.

Articolul Dramă înfiorătoare în familia actorului Ron Ely! Fiul i-a ucis soția. Băiatul a fost împușcat apoi de Poliție apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More