Drama fara margini! Tânără de 20 de ani, ucisă de prietenul ei pe şosea. Adolescentul bs-a urcat drogat la volan şi a izbit bolidul de lux într-un stâlp

Gabriela Rîpan, o tânără de 20 de ani studentă la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj, a murit într-un grav accident rutier provocat de prietenul ei. Tânăra era fiica unui important om de afaceri din Suceava. Prietenii care au aflat despre tragedie scriu mesaje pe Facebook.
O tânără în vârstă de 20 de ani din Suceava a murit în noaptea de duminică spre luni, 21 ianuarie, într-un accident de circulaţie provocat de prietenul ei în vârstă de 19 ani. Poliţistii susţin că şoferul care conducea un bolid de lux, marca Mercedes, s-a urcat drogat la volan. Tragedia s-a produs pe drumul dintre Gilău şi Cluj Napoca.

„În jurul orei 3.00, un conducător auto în vârstă de 19 ani din Floreşti, care se deplasa dinspre Gilău spre Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depăşire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a ieşit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea Dn 1, la km 490+600m, pe sensul său de deplasare. Şoferul a fost rănit grav, pasageră, o tânară de 20 de ani, din Suceava, decedată. Şoferul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Din bolidul Mercedes a rămas doar un morman de fiare FOTO Observator TV
Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşinii s-a rupt şi a zburat câţiva metri pe şosea. Fata primise bolidul de lux cadou din partea părinţilor săi, la vârsta de 18 ani, şi l-a lăsat pe prietenul ei să conducă maşina.

Gabriela Rîpan era studentă la Cluj. Părinţii ei deţin firma Autotehnorom din Suceava.

Pe contul personal de Facebook al tinerei curg mesajele de condoleanţe adresate familiei.

„Dumnezeu sa îţi mângâie familia. Pe tine sa te ierte şi sa te aşeze in loc luminat şi cu verdeaţă.
R. I. P”, a scris Romelia Nan.

“Odihneşte-te în pace, înger frumos”, este un alt mesaj.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More