Dragostea nu are varsta! Doi bătrâni îndrăgostiţi, din Galaţi, şi-au unit destinele la 80 de ani

Doi bătrâni din Galaţi, el în vârstă de 80 de ani şi ea de 69 de ani, şi-au unit destinele, astăzi, la aproape 40 de ani de când s-au cunoscut.

Mirele, Vasile Andrei, este cunoscut în tot oraşul Galaţi drept ‘Doctorul’, el fiind şoferul autocarului echipei de fotbal Oţelul Galaţi de aproape 40 de ani.

Are la activ sute de mii de kilometri alături de fostele glorii ale fotbalului gălăţean, dar nu şi-a pus niciodată problema căsătoriei.

Pe Iordana a cunoscut-o în urmă cu 37 de ani când a ajuns cu ea într-un cantonament. Şi de atunci au rămas împreună, dar abia astăzi s-au căsătorit.

Chiar daca nu mai sunt pe culmile performanţei, oţelarii n-aveau cum să-l uite pe Doctor, astfel că toţi au participat la nunta mirelui de 80 de ani.

La final, cei doi miri, împreună cu invitaţii s-au retras la un local, dar marea sărbătoare va fi în luna iunie când e programată cununia religioasă şi nunta.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More