Dragoş Pătraru, ŞICANAT în TRAFIC de un alt şofer. Poliţia nu a intervenit: ‘Deşi văd toată faza, miliţienii nu se sinchisesc’

0 56

Jurnalistul Dragoş Pătraru povesteşte că a fost şicanat în trafic în timp ce conducea pe DN 1, iar poliţiştii care erau martori la incident nu s-au „sinchisit” să intervină.

Realizatorul TV relatează că se afla într-o maşină care mergea regulamentar, cu 100 de kilometri pe oră, iar un alt şofer s-a enervat pentru că nu-i putea depăşi, neţinând cont că în faţă se afla şi o maşină de poliţie. Deşi totul s-a petrecut în faţa poliţiştilor, aceştia nu au intervenit deloc, susţine Pătraru.

El subliniază că „de vină pentru atâţia morţi pe şosele suntem în primul rând noi, cu lipsa noastră de educaţie, de înţelegere, de empatie”

„Practic, mergeam paralel cu maşina de poliţie. În spatele nostru, un domn cu un Logan. Lipit de maşina noastră. Pentru că nu poate să ne depăşească, domnul înfige laba inteligent în claxon. Şi nu o mai ia de acolo. Mihai (jurnalistul Mihai Radu, din echipa emisiunii – n.r.) încetineşte, astfel încât să ne putem muta pe prima bandă, pentru că poliţiştii rulau în continuare cu fix 100 la oră, deci nu-i puteam depăşi fără să riscăm o amendă. Maşina cu numărul IS 90 MCY ţâşneşte prin locul căscat între noi şi autovehiculul de poliţie. Apoi, când se pune în faţa noastră, frânează. Am mai văzut asta. E o marcă a oamenilor inteligenţi. Deşi văd toată faza, miliţienii nu se sinchisesc. Nu sunt acolo pentru chestii de-astea. Cinci kilometri mai încolo, nervosul rulează liniştit pe prima bandă, cu 50 la oră. Totul pare în regulă. Trecem pe lângă el şi asta îi reaminteşte probabil că se grăbea. Vine repede după noi, ne prinde şi ne depăşeşte din nou. După care face dreapta şi de duce în treaba lui. De-aia tot zic, seară de seară, la emisiune: da, sigur, n-avem infrastructură, dar de vină pentru atâţia morţi pe şosele suntem în primul rând noi. Cu lipsa noastră de educaţie, de înţelegere, de empatie”, a scris Dragoş Pătraru, pe pagina sa de Facebook.

În urma postării, jurnalistul s-a „contrat” cu unii dintre internauţii care au comentat pe marginea situației.

„Oricum, mi se pare foarte amuzant să susții că suntem la fel de vinovați pentru că nu am vrut să depășim mașina de poliție cu un om care practic a încercat să ne sau să se omoare, fără să-și dea seama, punând brusc frână pentru ca noi să intrăm în el. Tare!”, i-a răspuns Pătraru unui internaut.

Dragoş Pătraru, ŞICANAT în TRAFIC de un alt şofer. Poliţia nu a intervenit: ‘Deşi văd toată faza, miliţienii nu se sinchisesc’

https://www.facebook.com/patraru.dragos/posts/2056518561037460

Recomandari