Dragnea, viata de NABAB la Scrovistea. Statul cheltuie 60.000 euro/lunar pentru confortul sefului PSD

0 54

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca statul roman a cheltuit pentru intretinerea resedintei de la Scrovistea a lui Liviu Dragnea aproximativ 700.000 de euro doar in anul 2017. Bugetul alocat pentru 2018 este similar.

„Stiti cat a cheltuit Regia Protocolului de Stat la Scrovistea, resedinta neoficiala a lui Dragnea, unde au loc intalnirile secrete cu fidelii sai, Valcov, Shaidehh, Mladinoiu, Buscu..? 3.109.000 lei – bugetul pe 2017. Da, atat ne costa doar cazarea infractorului Dragnea: 3,1 milioane lei. 1,3 milioane au fost investitiile facute acolo in 2017, de catre RAAPPS, ca sa se simta bine infractorul, tiitoarea si restul bandei.

Bugetul sucursalei Scrovistea, pentru 2018: 2,8 milioane de lei.

Jaf. Hrana celor zece bolnavi de lepra de la Tichilesti costa, pe tot anul 2019, 73.000 de lei”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Informatii privind mutarea lui Liviu Dragnea la Scrovistea au fost date publicitatii initial tot de catre jurnalistul Mircea Marian. Apoi si alti jurnalisti au confirmat ca Dragnea s-a mutat in palatul de la Scrovistea.

„Mai multe surse G4Media.ro relateaza o scena neverosimila: Statul e pus la cale in fiecare week-end din resedinta de la Scrovistea unde sunt convocati loialii absoluti (ai lui Dragnea – n.red.): Darius Valcov, Sevil Shhaideh si Mihai Busuioc. Ei primesc ordinele si fac ce trebuie. Screensaver-ul Dancila nu are loc la masa inteleptilor”, a scris jurnalistul Cristian Pantazi.

O descriere fidela a domeniului si palatului Scrovistea a fost facuta de Antena 3 in 2015, cand acolo s-a mutat presedintele tarii din acea vreme, Traian Basescu.

„Padurea si domeniul Scrovistea sunt imprejmuite cu sarma ghimpata, nu se poate trece nicaieri fara un permis special, astfel ca imaginile difuzate au fost filmate de paparazzi. Suprafata totala a domeniului este de 26 de milioane de metri patrati, iar pe imaginile de mai sus se vede clar ca locuintele sunt proaspat renovate.

Fiecare casa are ponton privat, iar la Scrovistea sunt masuri de securitate serioase si, dupa cum se vede in imagini, nu lipsesc nici posturile jandarmilor de supraveghere. Se observa case impunatoare pe sute de metri patrati, cu livinguri mari, ferestre mari, iar lacul este unul cu statut special – nimeni nu are voie pe lac, decat locatarii de la Scrovistea”, anunta atunci Antena 3.

Iata si materialul difuzat atunci. Acum, Antena 3 nu mai sufla nicio vorba despre noul stapan al domeniului Scrovistea.

Recomandari