Dragnea rămâne internat în spital. Luni era citat la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive

0 66

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a rămas internat într-un spital din Capitală, după ce sâmbătă a fost dus la medic de şoferul său, după conferinţa susţinută la Snagov.

Potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, diagnosticul medicilor este dublă hernie de disc, liderul PSD acuzând anterior dureri mari de spate.

„Nu era recomandat să stea în picioare, el trebuia să stea la pat. Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a declarat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Anterior, secretarul general al PSD a afirmat că durerile de spatele ale lui Dragnea persistă de ceva vreme şi s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional.

Preşedintele PSD era citat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în apelul dosarului angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Recomandari