Dragnea: Președintele e implicat direct în condamnarea mea. Un ofițer SRI a participat la o discuție în care ziceau că au rezolvat cu un judecător

0 45

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, miercuri seara, pe Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa, menționând că un ofițer SRI activ ar fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

„Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a căzut. Președintele e implicat direct în condamnarea mea, asta e părerea mea. Sunt presiuni mari pe judecători. E un ofițer, nu îi dau nume, dar mi-a zis că a participat la o discuție cu niște șefi din niște instituții care au zis – domnule, am rezolvat doar cu un judecător, dar lucrăm în continuare. Dacă ține la onoarea militară poate ar fi bine să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Un ofițer SRI, care nu e în rezervă. (..) Sentința mea a fost dată prin presiune. Unul dintre judecătorii din complet a rezistat la presiune, ceilalți doi nu au rezistat. Nu pot spune că am fost șocat în acea zi, pentru erau multe vorbe. Aceste semințe ale răului, ale urii îi aparțin lui Iohannis, e mult mai rău decât Traian Băsescu „, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Recomandari