Dragnea o inlocuieste pe Dancila cu Codrin Stefanescu. Ministrii trebuie sa raporteze totul in fata lui „Gaura neagra”

0 51

Ministrii si secretarii de stat trebuie sa dea raportul in aceste zile in fata lui Codrin Stefanescu. Dragnea l-a pus pe secretarul general adjunct al PSD sa evalueze activitatea membrilor guvernului. In 2008, Stefanescu a organizat la un protest impotriva acceleratorului de particule al CERN, sustinand ca „gaurilor negre care vor inghiti Pamantul”.

Stefanescu a declarat pentru g4media.ro ca ii pune pe ministri sa explice de cate ori au iesit la televiziuni si ce rating au avut. „Cate conferinte de presa au facut, care a fost ratingul, cate comunicate de presa au dat, la cate intrebari au raspuns din partea mass media, la cate emisiuni au participat, cu grafice, si au explicat ce au facut. Toata aceasta monitorizare de media merge tot la primul ministru, care va avea trei dimensiuni: analiza pe care o face singura, analiza programului de guvernare facuta de partid si analiza pe presa. Premierul vine cu concluzia in CEX si discutam pe fiecare in parte”, a declarat Stefanescu.

El a mentionat ca lunea viitoare ar urma sa fie finalizata evaluarea ministrilor la partid.

Mai multi baroni locali care l-au sustinut pe Liviu Dragnea in confruntarea cu pucistii la ultimul Comitet Executiv al PSD sunt extrem de nemultumiti de faptul ca ministrii sustinuti de ei sunt evaluati la partid de Codrin Stefanescu, mai scrie g4media.ro.

Evaluatorul ministrilor, Codrin Stefanescu, a participat in 2008 la un miting impotriva experimentului LHC, acceleratorul de particule al CERN. El spunea ca „Pamantul va fi inghitit de o gaura neagra”.

La vremea respectiva, Codrin Stefanescu era vicepresedinte al Partidului Conservator. Impreuna cu un alt lider al partidului, Marius Marinescu, si cu cateva zeci de mebri PC, el a protestat in fata reprezentantei Comisiei Europene in Romania fata de efectele „apocaliptice” ale experimentului de la Geneva.

“Din cate am inteles eu, din ce am citit si ce spun unii cercetatori este ca experimentul va esua si se va crea o gaura neagra. Oamenii de stiinta spun ca, odata deschisa, aceasta gaura neagra va absorbi tot ce este in jur si nu va putea fi inchisa. Asa ca se poate ca intreg Pamantul sa fie inghitit”, a declarat atunci Stefanescu, citat de hotnews.ro. Ela cerut oprirea acestor experimente. “Sa nu faca experimente pana cand nu au tehnologia de a ajunge pe Luna”, a mai declarat Codrin Stefanescu.

„Avem deja niste experiente negative atunci cand s-a inventat energia atomica si vedeti ce s-a facut cu acea inventie. In loc sa mearga in directia umanitara, a mers catre o catastrofa care a avut loc in Nagasaki si Hiroshima. A fost folosita impotriva oamenilor, nu in folosul lor energia atomica. Sper sa nu se ajunga la o catastrofa, sper!”, mai arata Codrin Stefanescu.

Recomandari