Dragnea, în război cu străinii: „Când eşti, doi ani, primul la floarea soarelui şi porumb în Europa, eşti un pericol“

0 47

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa ”duşmanilor” României. ”Noi nu am fost colonişti”, a spus Dragnea, potrivit căruia coloniştii, sub pretextul democraţiei, iau resursele unei ţări.  „Problema este că vin peste noi. Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?”, a afirmat liderul PSD, la Antena 3.

”Când eşti, doi ani, primul la floarea soarelui şi porumb în Europa, eşti un pericol”, a spus liderul PSD.

Întrebat de ce a ales sloganul ”România merită mai mult”, care pare a fi de opoziţie, Dragnea a spus: ”Păi nu noi suntem în opoziţie, să vorbim cinstit? Chiar m-am enervat. Ieri am fost foarte nervos când am auzit cum îşi bat joc de fermierii noştri toate lanţurile astea de magazine. Nu suntem în opoziţie cu ei? Merită mai mult România. Noi suntem harnici, noi nu avem nevoie de la nimeni să luăm ceva. Noi nu am fost colonişti. Nu. Coloniştii ce făceau: mergeau să ia din ţările unde ajungeau, să le ia de acolo resursele, ca să discutăm cinstit. «Domnule, staţi că venim să vă civilizăm, să vă aducem democraţie». Nu. Noi de ce nu am plecat nicăieri? Că ne-a dat Dumnezeu tot, problema este că vin peste noi. Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?”.

Liviu Dragnea l-a criticat din nou pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că a refuzat să vină cu ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului penal. Liderul PSD a lansat un atac şi la adresa preşedintelui. „Iohannis crede că dacă eu nu mai exist el ia al doilea mandat de preşedinte. Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis“, a spus Dragnea. Cât despre relaţia cu Viorica Dăncilă, liderul PSD a spus: „E bună“.

Recomandari