Dragnea, după ce a fost „executat” de postul public german: Au probleme cu sparanghelul. Românii nu mai merg să muncească

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce postul public german de televiziune a publicat un material dur la adresa sa.

„Nu vreau să caracterizez în niciun fel. E o simplă coincidenţă că este din Germania”, a declarat Dragnea zâmbind, întrebat de presă pe această temă.

„Muncitorii români nu mai vor să meargă să muncească pe salarii mici afară, nici măcar în Germania, pentru că au alternativă aici în România să ia salarii mai mari. Or fi nervoşi pentru asta, că au probleme cu sparanghelul, sparanghelul fiind o legumă foarte, foarte folosită în bucătăria germană. Eu ştiu acum?!”, a adăugat şeful PSD.

În acelaşi timp, liderul social-democraţilor s-a arătat sceptic că jurnaliştii germani ar avea idee despre ce se întâmplă în România: „Atât de bine cunosc ei ce se întâmplă în România?! Sunt foarte convins…”.

Reamintim că, recent, postul public german de televiziune ARD a difuzat un amplu reportaj care îl are în centru pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, „cel mai puternic politician” din România.

Jurnaliştii germani vorbesc despre încercările lui Dragnea de a-şi subordona politic justiţia pentru a scăpa de condamnări şi de procesele pe care le are pe rol, demersuri ce au ca efect slăbirea statului de drept. În reportaj apare şi una dintre victimele presupuselor fapte de corupţie care au dus la dosarul „Bombonica”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More