Dragnea continuă să se răzbune. ANAF i-a facut plangere penala unui virulent adversar al șefului PSD

0 54

Gelu Ștefan Diaconu, fost șef al ANAF, anunță că ANAF i-a făcut plângere penală pentru că a dat publicității informații confidențiale din cadrul instituției. ”Demascarea unei ilegalități nu este numai o obligație civică, ci chiar o obligație legala”, arată Diaconu.

”Cred că tocmai am bifat o premieră națională: ANAF, firmă de casă a PSD, mi-a făcut plângere penală pentru că prezint public informații de interes general dar pe care ei le consideră ca ‘nefiind destinate publicitatii’. E posibil să fiu primul cetățean român fără nicio funcție publică, ‘posesor’ de plângere penală de la o instituție a statului pentru că dezvălui ilegalitățile și minciunile lor.

Să ne înțelegem: nu dezvălui informații clasificate și nici pe cele care țin de secretul fiscal!

Pe vremea tehnocraților, când făceam același lucru (ei nefiind, de asemenea, vreun monument de transparentă!) s-au făcut echipe de anchetă, ca să se afle cine îmi furnizează informații din interiorul ANAF. Dar nu le-a dat prin cap să-mi facă plângere penală. Măcar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limită și înțelegeau democrația.

Gașca PSD, având o mentalitate de trib care praduieste tot ce îi iese în cale, nu poate concepe că, dacă un cetățean arată cum au ‘fabricat’ ei, de exemplu, analize de risc pentru a intimida cu controale redacțiile Hotnews și Rise Project, acesta nu face decât să servească interesului public. Demascarea unei ilegalități nu este numai o obligație civică, ci chiar o obligație legală!!

Altcineva în locul meu le-ar zice că sunt de-a dreptul prostănaci (ca să folosesc un cuvânt drag psd-istilor!), nu doar incompetenți cu acte și infractori în devenire.

Eu nu le mai zic nimic. Doar lucrez deja la un text în care voi arată cum au premeditat blocarea investițiilor și cum sacrifică dezvoltarea, și așa fragilă, a Romaniei”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

Recomandari