Dragnea, atacat dur de Radu Banciu: ‘România a ajuns până în străfundurile dezonoarei cu acest imbecil de clasă mondială’

0 57

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre tensiunile din interiorul PSD dintre Dragnea și Firea.

”Se vede direct că, cu cât ești mai susținut astăzi de Liviu Dragnea, cu atât ești mai prost pregătit. E clar că, în momentul de față, dacă ești cel mai bun prieten al domnului Liviu Dragnea ești ultimul om. Și aici se încadrează cele două doamne, nu o să le mai numesc”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de prostie, de aroganță și de mârșăvenie în ultimii 30 de ani. Liviu Dragnea este practic la dimensiunea pe care ne-o oferea noua Europă, Europa post comunistă, este cel mai redutabil exponat. Să găsești așa ceva la 30 de ani de Nicolae Ceaușescu este ceva imposibil de redat pentru un om cu demnitate. România a ajuns până în străfundurile dezonoarei cu acest imbecil de clasă mondială”, a mai spus Radu Banciu.

Recomandari