Dragnea anunta ca romanii s-au saturat de lupta anticoruptie: „Am vazut in ultimele sondaje, oamenii au inteles”

0 21

Liviu Dragnea a anuntat, duminica, la Antena 3 ca romanii nu mai sunt interesati de lupta anticoruptie. El si-a bazat spusele pe rezultatele unor sondaje de opinie, insa nu a mantionat cine le-a realizat.

„Ultimele sondaje pe care le-am vazut, spun cu parere de rau, arata ca pe primul loc pentru oameni sunt locurile de munca, sanatatea, educatia, agricultura… lupta anticoruptie a ajuns pe locul 10. Oamenii au inteles ca nu e asa de mare dimensiunea despre care au tot spus de ani de zile si ca aceasta actiune se duce prin mijloace abuzive”, a sustinut Dragnea.

El a adaugat ca va merge pana la capat cu legile justitiei.

„Sunt judecatori din CSM care sunt presati. Inspectia Judiciara este presata. Eu sunt tinta. PSD e tinta. Tariceanu e tinta, Guvernul e tinta. Parlamentul e tinta. Noi n-avem nicio legatura, dar si Parlamentul, si CSM-ul, si Inspectia Judiciara vor ca incet-incet adevarul sa iasa la iveala

Nu cedam, nici macar un pas inapoi. Legile justitiei, asa cum doreste cea mai mare parte din populatie, vor fi aduse in Parlament, dezbatute si adoptate”, a promis Dragnea.

Recomandari