Dragnea a mintit grosolan in fata judecatorilor! Jurnalistii au izbuctit in ras. Cuvintele lui ar trebui luate ca jigniri ale judecatorilor.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut in fata judecatorilor ca PSD Teleorman nu a angajat personal contra cost in perioada in care este acuzat ca angajat fictiv doua secretare ale PSD la Consiliul Judetean Teleorman. „Oamenii erau speriati de Basescu si nu veneau la sediul PSD”, a spus Dragnea, starnind rasetele jurnalistilor.

„Dragnea zice ca nu erau secretare atunci in sediul PSD, pentru ca: Oamenii erau speriati de Basescu si nu veneau la sediul PSD. Ziaristii pufnesc in ras”, informeaza Malin Bot, prezent in sala de judecata.

„Dupa intrarea in opozitie, batea vantul in sediile PSD in acei ani. Nu stiu daca sunt elegant, dar asta e realitatea. Foarte greu ii aduceam sa facem acele birouri judetene. Oamenii erau foarte speriati”, a sustinut Dragnea in fata judecatorilor, spre amuzamentul salii.

„Lasati-ma sa va explic cum functiona organizatia de partid: Nu aveam asa o mare activitate la PSD Teleorman, eram in opozitie. Veneau primari, veneau si tineri, si alti membri si voluntari. Ne intalneam de doua ori pe luna in BPJ. Veneau cei alesi in Birou. Mai veneau si unii primari, dar si voluntari. Le vedeam si pe aceste doua doamne acolo, intalnirile se tineau in afara orelor de lucru. Sambata sau seara se tineau sedintele”, a spus Dragnea.

Intrebat de judecator daca au avut loc activitati in sediul PSD, Dragnea raspuns: „Nu eram somer, munceam pana noaptea tarziu. Nu intrebam de voluntari. Nu am avut niciodata angajati la partid”.

„Eu nu am inteles din declaratii ce faceau ele la partid. Eu nu stiam cine era in sediu. Nu ii intrebam”, a mai pretins Dragnea.

Presedinta completului insista: „Dar de ce veneau inculpatele sa participe la sedintele de partid”

Dragnea: „Nu stiu, veneau tot felul de alte persoane la sedintele acestea”. „Nu stiu de ce veneau Stoica si Botorogeanu la partid. Cand erau la sedinte nu pot sa stiu de ce veneau sau ce faceau acolo”, a mai spus seful PSD referindu-se la cele doua femei care au fost fictiv angajate.  „Nu stiu daca era nevoie de cele doua femei la sediul PSD”, a mai spus seful PSD raspunzand la o intrebare a avocatului sau.

„Daca am sa fiu condamnat, vreau sa stiu de ce. Este un sentiment profund de nedreptate. Vreau sa stiu care e lagatura intre fascism si procesul meu. Indiferent ce decizie veti lua, eu nu am stiut nimic si consider ca a fost in dosar politic si ca timpul o sa imi dea dreptate”, a incheiat Dragnea.

Loading...

Recomandari