Draga Olteanu Matei, în suferință la împlinirea vârstei de 84 de ani: „Supărarea asta nu va trece niciodată”

0 26

Draga Olteanu Matei împlinește, astăzi, vârsta de 84 de ani. „Doamna teatrului românesc”, așa cum este ea supranumită, are o mare suferință, care nu a fost și nu va fi alinată de nimic.

Marea suferință a actriței Draga Olteanu Matei

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi.

Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic.

Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră.”, a povestit, îndurerată, doamna teatrului românesc, pentru ziarulring.ro.

Actrița spune că tinerii actori au nevoie de suport pentru a-i putea lua locul.

„Toată lumea se întreabă unde e generaţia tânără. Da` de ce generaţia tânără nu face nimic? Ba da, face, doar că nu este atât de promovată cum am fost noi. Nu merit eu să fiu băgată în seamă, nu sunt un om atât de important. Presa şi publicul trebuie să-şi îndrepte atenţia către generaţia tânără. Trebuie să vă ocupaţi de oamenii din generaţia dumneavoastră.

Nu vă mai ocupaţi de o babă văduvă care şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul. Da, las ceva în urma mea… Am făcut-o cu toată inima şi le mulţumesc tuturor celor care m-au primit în casele lor.”, a mai spus indragita actrita.

Recomandari