Draga Olteanu Matei a luat o decizie neașteptată: „Eu mă duc”

5

Draga Olteanu Matei a vorbit în urmă cu ceva timp într-o emisiune de televiziune despre cele mai mari provocări din viața ei de artistă.

Draga Olteanu Matei: „Eu mă duc spre uitare”

Actrița care ne-a încântat cu o serie de roluri de neuitat a spus că este timpul să le lase loc și tinerilor, spunând astfel că se retrage din teatru.

„Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir.

Eu mă duc spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește.

Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu.

Dacă nu făceam teatru aș fi fost la țară, la prășit porumb, aș fi cântat pentru mine, aș fi scris pentru mine, nu cred că aș fi putut face altceva, m-am pomenit jucând”, a declarat marea actriță în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

„Cartea îmi este marea prietenă și nu aș fi crezut. Am făcut în liceu italiană, franceză, rusă, latină.

Cu toate că am avut profesoare extraordinare, în momentul în care am rămas în manuale, lucrurile spunse de ei ne ajută și în zilele noastre”, a mai spus artista în cadrul aceleiași emisiuni de la Antena 3.

Loading...

Comments
Loading...