Dovada de civilizatie! Președintele Sauli Niinistö a stat pe scări la un târg de carte, pentru că nu mai erau locuri pe scaune

0 42

Redactorul-șef al revistei STT din Finlanda, Minna Holopainen, a publicat pe Twitter o imagine cu președintele Sauli Niinistö la Târgul de carte din Turku, o localitate pe coasta de sud-vest a Finlandei.

În imagine, președintele Finlandei, Sauli Niinistö, apare stând în public, pe scările auditoriului, deoarece locurile pe scaune se epuizaseră. Imaginea este însoțită de mesajul „#OnlyInFinland” (numai în Finlanda), scrie mtv.fi.

Sauli Niinistö, un politician cu opinii moderate, a obţinut în luna ianuarie anul acesta o victorie categorică în alegerile prezidenţiale, fiind ales pentru un al doilea mandat de şase ani în funcţia de preşedinte al Finlandei.

(președintele Finlandei Sauli Niinisto// Foto: Guliver/Getty Images)

În luna februarie anul acesta presa a relatat că președintele Sauli Niinistö a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani, după ce soţia lui, Jenni Haukio, a născut un băiat. Sauli Niinistö este primul deţinător al funcţiei supreme din statul finlandez care a devenit părinte în timpul mandatului prezidenţial, potrivit Reuters.

Recomandari