Donald Trump va mobiliza armata pentru vaccinarea împotriva coronavirusului. Când crede că se va întâmpla acest lucru

30

Președintele american Donald Trump a anunțat că va mobiliza armata pentru vaccinarea populației împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Donald Trump va mobiliza armata pentru vaccinarea împotriva coronavirusului

Conform news.ro, care citează Reuters, Donald Trump a anunţat joi că va mobiliza armata pentru a injecta, atunci când acesta va fi gata, un vaccin împotriva coronavirusului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Ştiţi că darea vaccinului va fi o sarcină masivă. Persoanele în vârstă vor avea prioritate în planul de vaccinare”, a declarat preşedintele american la Fox Business Network.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Niciun vaccin nu există în acest moment împotriva SARS-Cov-2, însă sunt în curs mai multe cercetări în vederea producerii unui vaccin împotriva noului coronavirus.

Trump și-a reafirmat acordul pentru redeschiderea școlilor

Donald Trump a spus, însă, că un vaccin va fi gata până la sfârşitul anului: ”Armata noastră este mobilizată de acum pentru ca la sfârşitul anului să fim în măsură să-l dăm foarte, foarte repede la multă lume”.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

Preşedintele american şi-a subliniat dezacordul cu consilierul său în criza COVID-19, expertul în boli infecţioase Anthony Fauci, în privinţa redeschiderii şcolilor din ţară.

”Am fost surprins de răspunsul său. Pentru mine acesta nu este un răspuns acceptabil, mai ales cu privire la şcoli. Ne vom redeschide ţara. Oamenii vor această redeschidere, şcolile vor fi redeschise”, a afirmat Trump.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Reputatul medic american Anthony Fauci a transmis un avertisment îngrijorător către autoritățile de la Washington și a afirmat că ”nu există practic nicio şansă” ca virusul care cauzează boala COVID-19 să fie eradicat.

Statele Unite ale Americii au lansat unul dintre cele mai dure atacuri de la începutul pandemiei de COVID-19. Oficialii americani susțin că Iran, China și alte țări au încercat să fure date referitoare la vaccin și să exploateze pandemia cu atacuri asupra infrastructurii.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Recomandari