Donald Trump, criticat de Barack Obama pentru modul în care a gestionat criza COVID-19: „Un dezastru haotic absolut”

4

În ultimele zile, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost aspru criticat de adversarii săi politici și nu numai pentru modul în care a ales să gestioneze criza provocată de noul coronavirus. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tot mai multe voci susțin că actualul lider de la Casa Albă a încercat mai întâi să minimalizeze amenințarea pandemică, după care a generat confuzie în rândul cetățenilor, alternând apelurile la prudență cu mesajele în care vorbea despre redresarea cât mai rapidă a economiei.

Donal Trump, criticat de Barack Obama: „Un dezastru haotic absolut”

Printre cei care au răbufnit la adresa lui Trump se numără chiar și predecesorul său, Barack Obama, acesta catalogând drept „un dezastru haotic absolut” modul în care actualul șef de stat a gestionat pandemia de COVID-19.

Totodată, fostul președinte american a lăsat de înțeles că miliardarul republican a igonorat cu bună știință fiecare dintre avertismentele specialiștilor în ceea ce privește răspândirea bolii la nivel global.

Recomandari