“Domnule Tăriceanu, coborâm și noi printre oameni?” – Președintele Parlamentului Norvegian îi dă lecții de conduită șefului Senatului României: “S-a așezat la o coadă de o mie de persoane pentru a intra la un eveniment” (VIDEO)

0 17

Călin Popescu Tăriceanu primeşte lecţii de conduită de la preşedintele parlamentului norvegian. În timp ce şeful Senatului României n-a ştiut cum să fenteze mai bine coada formată la direcţia de eliberare a permiselor, liderul aleşilor din Norvegia a aşteptat liniştit în rând cu alte o mie de persoane pentru a intra la un eveniment. Un român a surprins momentul şi l-a apostrofat pe Internet pe Tăriceanu.

“Domnule Tăriceanu, coborâm și noi printre oameni?” – Președintele Parlamentului Norvegian îi dă lecții de conduită șefului Senatului României: “S-a așezat la o coadă de o mie de persoane pentru a intra la un eveniment”

 

În timp ce Tăriceanu se bagă în față ca să-și ia carnetul, un român s-a înghesuit la o coada de 1000 de persoane cu președintele parlamentului norvegian. Iulian Bulai, un artist roman aflat peste hotare, s-a fotografiat cu președintele parlamentului din Norvegia, Ole Michael Thommessen. Cei doi stăteau la coadă, așteptându-și rândul pentru fi verificați de personalul de la pază înainte de a intra la un eveniment.

“Zilele acestea mă aflu în Arendal, unde pentru patru zile vor fi prezenți politicieni de top din țara scandinavă. Scopul întâlnirii este de a dezbate cele mai importante provocări ale tării și cele mai bune soluții pentru întreaga societate privind politici publice, mediu înconjurător, terorism…. Stau la coadă pentru dezbaterea la care participă toți liderii partidelor de tineret. Cine stă la coadă în față mea? E președintele parlamentului norvegian, Ole Michael Thommessen, care așteaptă ca toată lumea. Și nu, nu este an electoral. Domnule Tăriceanu, coborâm și noi printre oameni?” , a scris tânărul pe Facebook.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers în urmă cu câteva zile, să îşi reînnoiască permisul de conducere, dar nu a rămas la coada formată în faţa Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o uşă din curtea interioară, unde era aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei. Aceştia l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului înainte ca publicul să aibă acces, au scris jurnaliştii de la news.ro

Recomandari