Doliu! O cunoscută prezentatoare de la radio s-a sinucis. S-a spânzurat imediat după ce a ieşit subit din emisiune: „Am nevoie de o pauză”

0 61

Prezentatoarea radio a BBC, Vicki Archer, s-a spânzurat imediat după ce a cerut să plece din timpul emisiei susţinând că are nevoie de o pauză. În vârstă de 41 de ani, gazda emisiunii BBC Radio Shropshire show a părăsit abrupt microfonul în jurul orei 17:00, ora Angliei.

Conform cotidinului The Sun, femeia a fost găsită decedată de tatăl său vitreg, la câteva ore după ce a pus capăt emisiei. În ultima vreme, Vicki Archer le spunea colegilor săi că este supărată.

Ruda femeii a chemat imediat o ambulanţă, dar nimic nu s-a mai putut face, iar decesul a fost declarat la 20:21, ora Angliei.

Conform surselor The Sun, femeia, divorţată de soţul său, avusese alte două tentative de a se sinucide şi ar fi suferit de depresie. De asemenea, legiştii au constatat că victima avea urme de alcool şi de medicamente în sânge. Totuşi, nu ar fi jucat un rol decisiv în privinţa morţii.

 

Recomandari