Doliu în lumea sportului! Pugilista Amina Bulah a murit după ce a fost călcată de tren

Amina Bulah, o cunoscută pugilistă din Ucraina, a încetat din viaţă într-un mod extrem de brutal. Tânăra, în vârstă de 18 ani, traversa calea ferată atunci când a fost lovită în plin de tren.

Campioana Amina Bulah a murit

The Sun notează că Amina avea căştile în urechi şi nu a auzit semnalele sonore ale trenului care se apropia spre ea şi aceasta a murit pe loc. Amina Bulah se afla în Tarasivka, un oraş din Ucraina, din apropierea Kievului, atunci când a ales să traverseze strada fără să asigure.

Martorii care au văzut ultimele clipe din viaţa Aminei au spus că aceasta a văzut trenul în ultima secundă dinaintea impactului şi a încercat să se ferească din calea acestuia, însă nu a mai avut nicio şansă şi a fost lovită în plin de trenul care ducea călători la Fastiv.

Amina Bulahera campiona Ucrainei la juniori şi ultima medalie pe care a obţinut-o a fost cea de bronz, la Campioantul European de Tineret, organizat în luna septembrie, în Bulgaria.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Dăncilă şi-a spulberat singură şansele pentru turul doi! Ce minciuni a spus în faţa românilor
  • Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt! Suferă de o BOALĂ GRAVĂ
  • FOTO. Vedeta nu are deloc RUȘINE: a ieșit pe stradă într-o rochie transparentă prin care se vede TOT! Imagini FIERBINȚI!
  • Raluca Turcan șochează! Gafa uriașă care a făcut-o virală pe internet! Ce a spus vicepremierul
  • Greșeală fatală pentru Antena 1. I s-a ridicat fusta și s-a văzut tot! – Foto
  • Leacul minune al sezonului rece. O sută de beneficii într-un singur aliment
  • Un parior din Piatra Neamţ cu România pe bilet a dat lovitura! Un gol în minutul 90+2 i-a adus un câştig de peste 30.000 de lei
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More