Doliu în lumea sportului! Pugilista Amina Bulah a murit după ce a fost călcată de tren

Amina Bulah, o cunoscută pugilistă din Ucraina, a încetat din viaţă într-un mod extrem de brutal. Tânăra, în vârstă de 18 ani, traversa calea ferată atunci când a fost lovită în plin de tren.

Campioana Amina Bulah a murit

The Sun notează că Amina avea căştile în urechi şi nu a auzit semnalele sonore ale trenului care se apropia spre ea şi aceasta a murit pe loc. Amina Bulah se afla în Tarasivka, un oraş din Ucraina, din apropierea Kievului, atunci când a ales să traverseze strada fără să asigure.

Martorii care au văzut ultimele clipe din viaţa Aminei au spus că aceasta a văzut trenul în ultima secundă dinaintea impactului şi a încercat să se ferească din calea acestuia, însă nu a mai avut nicio şansă şi a fost lovită în plin de trenul care ducea călători la Fastiv.

Amina Bulahera campiona Ucrainei la juniori şi ultima medalie pe care a obţinut-o a fost cea de bronz, la Campioantul European de Tineret, organizat în luna septembrie, în Bulgaria.

Te-ar mai putea interesa și:

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More