Doina Pană: Viorica Dăncilă nu este o agramată, face greşeli din cauza oboselii

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a afirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Viorica Dăncilă nu este „o agramată”, face greşeli gramaticale din cauza „gradului de oboseală pe care îl ai ca prim-ministru”.

Doamna Dăncilă nu este o agramată, la gradul de oboseală pe care îl ai ca ministru, ca prim-ministru este şi mai şi, absolut toată lumea face câte un dezacord. Dacă aveţi curiozitatea să îl urmăriţi pe preşedintele Klaus Iohannis, cred că nu este apariţie în care să nu facă unul sau mai multe dezacorduri, dar nu interesează pe nimeni. (…)

S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dăncilă şi probabil că de ce vrei să fii atent şi să nu faci dezacorduri, psihologic chiar ţi se întâmplă.

Dar, şi dacă ar fi aşa, eu cred că foarte important este cum guvernează un prim-ministru, şi nu participarea la olimpiada de limba română. Şi, insist, nu aceasta este doamna Dăncilă care apare reflectată în presă. Este nedrept ce s-a întâmplat cu dumneaei„, a declarat Doina Pană, citată de Mediafax.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More