DISTRIBUIE sa afle TOATA TARA! Protest APROBAT! Va asteptam pe 19 August in Parcul Izvor din Bucuresti!

0 56

Stim cine ne „conduce” stim cine ne jefuieste , stim cine ne falsifica istoria, stim cine ne-a omorat eroii, stim cine ne taie padurile, stim cine ne-a distrus industria, stim cine ne-a distrus agricultura, stim cine a devalizat bancile, stim cine a tras tunuri de miliarde de euro de-a lungul celor 27 de ani , stim cine ne-a vandut pamantul , stim cine ne-a vandut energia, stim cine ne-a inchis mineritul, stim cine ne-a vandut resursele, stim….. stim….. stim….. CINE REACTIONEAZA ?Cine are curajul sa renunte la tot pentru cei multi ?Cine are curajul sa renunte la tot pentru batranii Romaniei? Cine are curajul sa renunte la tot pentru copii flamazi ?

Cine are curajul sa renunte la tot pentru ca viitorul Romaniei sa fie asa cum ni-l dorim? Cine…cine….cine….?Lasati toriile si conspiratiile , ca vor trece inca zece generatii si noi tot sclavi vom fii, daca vom mai fi …..Nu mai gasiti fel de fel de scuze , ba ca evenimentul este basist, ba ca este psd-ist, ba ca este pnl-ist, ba ca cei care au facut evenimentul sunt SRI-sti, ba ca…..ba ca ….ba ca …!Ridicati-va impotriva tututror celor care ne-au jefuit , umilit si batjocorit indiferent de nume si apartenenta politica!
Ridicati-va pentru copii vostri, pentru nepotii vostri, ridicati-va pentru generatiile viitoare de romani! ROMANIA NU ESTE O TARA SARACA , ROMANIA ESTE SARACITA !Ridicati-va sau pierim !
FITI ROMANI SI OAMENI !
FACETI CEEA CE SIMTITI CA TREBUIE SA FACETI , NU MAI BAGATI IN SEAMA CEEA CE INDUC UNII IN MENTALUL COLECTIV, BA CA NU AVEM CE FACE ,BA CA O FACEM DEGEABA , BA CA PE CINE PUNEM IN LOC, BA CA DACA O SA FIE MAI RAU , BA CA …. BA CA … BA CA .
Recomandari