DISTRIBUIE pentru ca toate MAMELE trebuie sa citeasca. O simpla joaca de copii a avut un rezultat devastator… Niciodata sa NU mai…

0 46

Toate mamele ar trebui sa citeasca acest articol! O simpla joaca de copii se poate transforma in ceva extrem de periculos pentru cei mici! Iata ce s-a intamplat in acest caz…

Printre cele mai populare activitati pentru cei mici se numara acele locuri de joaca, construite sub forma unui mic castel, in care copii se pot da pe tobogan, ori se pot juca intr-o piscina cu bile. Parintii care stau la curte opteaza si pentru aceste castele gonflabile pentru petrecerea timpului liber sau pentru aniversari. Sunt aparent inofensive, dar trebuie sa stiti asta!

Brenda Sanderson, din Statele Unite ale Americii a descoperit acest pericol prin experienta proprie… Fiul ei de 10 ani s-a dus la ea, aratandu-i ca pe maini are ceva ce semana cu o arsura grava. Speriata, mamica l-a dus imediat la spital!

Ce i se intamplase baietelului dupa o joaca de copii

Acolo, medicii au constatat ca baietelul de 10 ani contactase o infectie severa cu stafilococ. Acest lucru s-a intamplat dupa ce s-a jucat intr-un castel gonflabil contaminat. Locul de joaca nu fusese curatat corespunzator dupa ce a fost folosit de alti copiii.

“E ca pe un camp de lupta. Copiii se joaca, transpira si imprastie bacterii in aceste locuri de joaca, fie ele gonflabile sau nu” au spus medicii. Ce au parintii de facut? Sa se asigure ca locul de joaca in care isi duc copiii este igienizat corespunzator, iar daca au acasa un astfel de amplasament, sa il curete de fiecare data.

Recomandari