Discursul care a emoționat o întreagă națiune: Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luați în calcul o altă parte a lumii pentru a trăi acolo, pentru că Dumnezeu e parte a culturii noastre

0 53

Într-o perioadă în care criza refugiaților este departe de a se fi încheiat, Traian Băsescu este le transmite acestora mesajul rostit de Julia Gillard, fostul Prim-ministru al Australiei.

Aceasta susține că migranții trebuie să se adapteze condițiilor din noile țări de adopție și să creadă în convingerile celor care au luptat pentru acea țară și pentru idealurile lor.

Julia Gillard le transmite celor care nu au credință în Dumnezeu că au libertatea de a alege o altă locație în care pot să practice religia în care aceștia cred: ”Tot ce vă cerem este să respectați convingerile noastre, să trăiți în pace și în armonie cu noi… Dumnezeu este parte a culturii noastre”

”ARE DREPTATE!!!

Julia Gillard este fost Prim-ministru al Australiei.

Citez din discursul Doamnei Gillard: IMIGRANȚII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Este o problemă de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca această națiune să își facă atâtea griji dacă nu cumva ofensează unele persoane venite aici recent sau cultura lor… Cultura noastră s-a dezvoltat timp de peste două secole, după atâtea zbateri, încercări și victorii ale milioanelor de bărbați și femei care au căutat libertatea. Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau altă limbă. Deci, dacă doriți să faceți parte din societatea noastră, ÎNVĂȚAȚI LIMBA NOASTRĂ !! Cei mai mulți australieni cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta creștină» sau «presiuni politice», este o realitate faptul că această națiune a fost fondată de bărbați creștini și femei cu principii creștine. Este, cu siguranță, adecvat de a afișa această realitate pe pereții școlilor noastre!

Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luați în considerare o altă parte a lumii pentru a trăi acolo, pentru că Dumnezeu este parte a culturii noastre. Acceptăm convingerile voastre, fără întrebări. Tot ce vă cerem este să respectați convingerile noastre, să trăiți în pace și în armonie cu noi. Aceasta este țara noastră, pământul nostru și stilul nostru de viață, de care vă oferim posibilitatea de a vă bucura. Dar, din momentul în care începeți să vă plângeți, să gemeți și să bombăniți despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre creștine sau stilul nostru de viață, vă încurajez să profitați de o altă mare libertate australiană: «DREPTUL DE A PLECA» . Dacă nu sunteți fericiți aici, ei bine, plecați! Noi nu v-am forțat să veniți! Ați venit de bună voie, atunci acceptați țara care v-a acceptat așa cum sunteți!

PS – Sunt convins că aceasta este abordarea corectă pentru România, dar și pentru UE.”, a spus Traian Băsescu într-o postare pe Facebook.

Recomandari