Din ciclul “Români care ar putea schimba soarta omenirii”, vă prezentăm Românul care a inventat hidrocentrala de apartament cu presiune de azot

0 42

Autodidact, putea să breveteze în ţările unde a lucrat ani de zile această invenţie colosală dar a preferat să facă ceva pentru ţara noastră unde doar se fură şi înapoi nu se mai face nimic. Se numeşte Gavrilaş Dumitru Gabriel, este din Oneşti, judeţul Bacău, a inventat mai multe instalaţii de generare a energiei electrice, multe premiate pe la expoziţii internaţionale cu medalii de aur, argint şi bronz (deşi meritau aur toate dar nefiind alt competitor au primit toate medaliile juriului).

Iată descrierea dumnealui:

este vorba despre o instalaţie de generare a energiei electrice care foloseşte apa în circuit închis cu presiune de aer de data aceasta presiunea de aer fiind dată de o butelie de azot care este folosită doar la pornirea instalaţiei şi după ce instalaţia a fost în reparaţii, pentru repunerea în parametri de presiune a instalaţiei. Toată lumea confundă această instalaţie cu un perpetuum mobile ceea ce este complet eronat pentru că instalaţia primeşte încontinuu energie pentru a funcţiona în timp ceperpetuum mobile primeşte doar un impuls iniţial tocmai de aceea chiar dacă ar exista nu ar fi bun la nimic pentru că în momentul când ar trebui să producă un lucru mecanic în aceeaşi secundă se opreşte. Iată şi schema de funţionare a instalaţiei.

1465626642-2134-Figura

Funţionarea instalaţiei este simplă şi nu presupune cunoştinţe aprofundate de hidromecanică sau pneumatică, iată pe scurt cum funcţionează după descrierea dumnealui:

apa din vasul de stocare 2 coboară printr-o conductă 3 şi un ştuţ conic 7 într-o turbină 8 care printr-un ax 9 angrenează un generator electric 10 energia electrică produsă de acesta ajungând într-o reţea electrică 11 de aici fiind alimentată electropompa 16 care asigură recircularea apei în instalaţie, presiunea necesară apei pentru a angrena turbina hidraulică fiind asigurată de azotul din butelia 70. Energia electrică reziduală din reţeaua electrică (care este cel puţin dublă) fiind folosită în diverse scopuri.

Dumnealui nu s-a rezumat doar la energia electrică mai are în palmares şi alte invenţii medaliate cu aur printre acestea numărându-se şi gresia care nu cade la cutremur. Vă prezentăm aici medaliile obţinute anul acesta.

Sprijin nu a găsit la instituţiile statului pentru că ştim cu toţii că statul Român are alte preocupări, de exemplu cum să mărească pensiile celor din dormitorul României din acelaşi fond de pensi cu al muncitorilor, să vândă păduri şi alte resurse minerale şi să treacă sub tăcere valorile care ar mai putea face ceva pentru România de aceea dacă cineva este interesat să ajute într-un fel cei ce mai pot să ajute România (indiferent dacă sunt în ţară sau străinătate) aveţi la dispoziţie numărul de telefon al inventatorului 0040747562702 sau emailul[email protected].

Eventual se poate constitui un consorţiu care să strângă suficiente fonduri pentru ducerea la finalizare a acestor proiecte de viitor pentru că trebuie ştiut faptul că mai devreme sau mai târziu hidrocarburile oricum se vor termina indiferent de zvonurile care se propagă intenţionat că acestea ar fi produse de vulcani până la urmă nici aceştia nu vor putea ţine ritmul cu consumul.

Recomandari