Dezvăluiri INCENDIARE din procesul intentat de A. Lazăr lui Tudorel Toader. Ce acuzații îi sunt aduse ministrului Justiției

2

Dezvăluiri incendiare din procesul intentat de către procurorul general Augustin Lazăr lui Tudorel Toader. Jurnalista Realitatea Tv, Ionela Arcanu, a intrat în posesia documentului ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia.

„Exclusiv| Detalii din procesul intentat de catre procurorul general ministrului Justitiei. In documentul ajuns pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa influenteze ancheta 10 august dupa ce a invocat ca argument pentru revocarea sa. Executivului nu ii este permis sa se implice in cauze concrete, asa cum a hotarat si CCR in decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi, mai scrie in document. Sunt si reprosuri ca evaluarea a fost realizata in conditii ilegale, ca ela fost una politica, partinitoare. De asemenea, ministrul Toader nu ar fi respectat dreptul la aparare si nu ar fi fost interesat de pct de vedere al procurorului general.”, scrie Arcanu, pe Facebook.

Săptămâna trecută, procurorul general al României a contestat oficial raportul de evaluare prin care a fost declanşată procedura de revocare din funcţia de şef al Ministerului Public.

Pe 24 octombrie, Tudorel Toader a anunţat că a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

Loading...