Dezvaluiri despre Cristian Pomohaci: “Au sărit pe geam ca sa scape de el”- Declaratiile care il fac praf pe fostul preot​

0 65

Ancuta Carcu, nascuta in Rebrisoara, dezvaluiri incredibile despre Pomohaci: “Stiu tineri care au sarit pe geam sa scape de el! Cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”

Ancuta Carcu, fosta sefa PRM Bistrita, s-a nascut in aceeasi localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci si stie foarte bine povestea acestuia.

Ancuta Carcu este nascuta in Rebrisoara, localitate din care provine si Cristian Pomohaci.

Fosta PRM-ista spune ca la Rebrisoara, toata lumea stie despre „apucaturile” fostului parinte, dar cu toate astea cei de acolo au continuat sa-l venereze.

„Tot ce se discuta despre el este exact asa, cu punct si virgula, fara doar si poate. Ce a facut cand a plecat din Rebrisoara a facut si cat a stat in Rebrisoara”, spune Ancuta Carcu.

„Eu eram mica atunci si stiam ca tot satul vorbea ca e „pe invers”. Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit”, a mai declarat Ancuta Carcu pentru WOWbiz.ro.

Fosta politiciana spune ca Pomohaci era inca din tinerete „spaima pustilor din Rebrisoara”.

„Dintre vecinii lui, tot ce era baiat tanar, nu a scapat. O stiu sigur, cu nume cu tot.

Stiu ca unii care s-au nimerit cu el in aceeasi incapere, au scapat doar sarind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rusine sa vorbeasca”, ne-a mai spus Carcu.

Cu toate ca nu a fost niciodata de acord cu ce face, Ancuta Carcu spune ca il admira pe Pomohaci ca artist si la un moment dat chiar a incercat sa-l avertizeze pe acesta in legatura cu un vis pe care l-a avut.

„Eu i-am spus lui Pomohaci, cu 3-4 luni inainte de scandal ca l-am visat ca era in mijlocul apei, in Rebrisoara si era imbracat in preot, iar lumea se uita la el. L-am anuntat.

Va poate confirma visul, ca are pe Facebook toate convorbirile private. Personal, il admir ca si cantaret, dar il detest ca om cu astfel de apucaturi.

Nu e vina lui ca a ajuns in aceasta situatie, ci a autoritatilor ca nu au luat nici o masura si a noastra ca l-am transformat in vedeta. Cu totii suntem vinovati”, sustine politiciana.

In incheiere, Ancuta Carcu a facut o declaratie extrem de ciudata, prin care lasa sa se inteleaga ca Pomohaci are la mana mai multi oameni importanti din Romania.

„Sa nu il suparati prea mult pe Pomohaci, deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca Romania in aer”!

Ionut si Andrei, tinerii care au facut dezvaluiri despre preotul Cristian Pomohaci, au primit toate rezultatele testului poligraf. Toate afirmatiile pe care le-au facut despre preotul Pomohaci au fost adevarate!

Rezultatul testului poligraf a fost facut public de Mirela Vaida in cadrul emisiunii “Acces direct”.

“As vrea sa vad ce mai spune lumea acum”, a afirmat Ionut.

“Iti spun eu”, a replicat Mara Banica. “Partea spalata pe creier va spune ca mintiti, ceilalti vor sustine ca ati spus adevarul”, a adaugat vedeta TV.

“Testul acesta impune o discutie foarte serioasa cu parintele Pomohaci”, a spus avocatul lui Cristian Pomohaci, Daniel Ionascu.

Ionuţ, tânărul care susţine că a fost corupt de părintele Crstian Pomohaci, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta, arătând şi conversaţiile pe facebook pe care le-a avut cu preotul-cântăreţ de muzică populară.

Dialogul este explicit şi surprinde ”tatonările” dintre ei, înainte să ajungă în momente intime!

Conversaţiile s-au petrecut de pe un cont de facebook fals, susţine Ionuţ, numit ”gersaunu” despre care susţine că îi aparţine părintelui.

Drept dovadă, cu acesta este prieten şi fiul adoptiv al artistului popular, Marius.

Ionuţ este cel care l-a abordat pe Pomohaci, şi l-a învitat la spălătoria unde lucrează convingându-l să vină cu numai o frază ”Am o plăcere la bărbaţi”.

Conversaţiile care s-au purtat între ei sunt de-a dreptul halucinante!

Recomandari