Dezastru electoral pentru Merkel în Germania. Era și vremea!

0 18

Germanii o pun la punct, în sfârșit, pe islamizatoarea șefă a Europei, Angela Merkel. După ce o vreme s-a crezut de neatins, astăzi simte dușul rece al opiniei publice din țara sa, unde oamenii se pregătesc să o dea jos din vârful puterii.

Lucrând pentru o agendă anti-germană de mult timp, cancelarul s-a confruntat zilele trecute cu o ostilitate majoritară în chiar landul de unde provine, unde se simțea mai acasă ca oriunde altundeva în Germania

Alegerile locale din Germania au arătat că populația este tot mai ostilă politicii ușilor deschise pentru imigranți, practicată de Merkel și partidul său împotriva intereselor germanilor. Dacă la început, sub imperiul manipulării presei germane, nemții i-au primit pe imigranți cu flori, realitatea crudă a conviețuirii cu un milion de oameni care nu au venit în Germania să se adapteze la cultura occidentală, ci să și-o impună pe a lor, i-a făcut să își schimbe perspectiva asupra realității.

Cu toate acestea, Angela Merkel nu a fost dispusă să schimbe ceva în această politică nici după ce Germania a fost însângerată în urma unei serii de atentate islamiste îndreptate împotriva civililor nevinovați.

Dar consecințele nu puteau să întârzie prea mult. Astfel, partidul lui Merkel a avut parte de o mare surpriză, una sinonimă cu dezastrul electoral: a fost clar învins la alegerile locale în chiar fieful cancelarei, landul Mecklenburg-Vorpommern, unde s-a clasat pe locul 3, cu doar 19% din voturi, după partidul Alternativa pentru Germania, un partid anti-imigraționist cu o existență de doar 3 ani.

Dezastrul de la alegerile locale anunță sfârșitul carierei politice a lui Merkel, anul viitor, în 2017, când vor avea loc alegerile parlamentare și când logica ne spune că mama imigranților fără număr își va pierde drepturile părintești, iar copiii ei naturali, deja înțărcați, o vor trimite la azilul de bătrâni!

Ceea ce este interesant de urmărit de acum înainte este dacă Merkel își va schimba politica imigraționistă, ca urmare a dezastrului de la alegerile locale din acest land. Eu sunt convins că nu și că, atâta vreme cât va mai putea, va căuta să atomizeze etnic și cultural Germania, în numele deja celebrului Plan Kalergi, în numele Noii Ordini Mondiale pe care o slujește cu obediență.

Dar, cine știe, poate nemții se vor trezi și o vor trimite la plimbare mai repede!

Recomandari