DETALII ÎN PREMIERĂ! Dragnea, mărturisiri despre IUBITA lui: Iubesc o fată care e…

0 25

Dacă tot le-a rezolvat pe toate la guvernare, liderul PSD Liviu Dragnea a început să vorbească și despre chestiuni din viața sa. Iar opinia publică ascultă cu interes orice intimitate, mai ales acum când România este în vacanță și la.. iubit.

Dragnea, discret până acum în ceea ce privește viața personală, a dezvăluit pe cine iubește, într-un interviu pentru Antena 3, citat de Cotidianul.

”Iubesc o fată care e blondă” a spus liderul PSD, în contextul în care presa a scris că iubita sa este Irina Tănase, o tânără de 25 de ani.

În același interviu, liderul PSD a mărturisit că în timpul liber mai joacă, din când în când, Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun.

Dragnea a precizat totodată ce are de gând cu mustața sa. S-ar putea despărți de ea. Condiția? Să câștige PSD alegerile prezidențiale.

”Cel mai mare viciu: fumatul. Da, cu siguranță că aș vrea să scap de el”, a mai făcut cunoscut liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a mai precizat că îi place să se uite la seriale, dar și la evenimente sportive.

”Seara, mai târziu acasă mă uit la filme. Am văzut House of Cards, mă uit la ”Game of Thrones”, acum mai este și ”Doamna Secretară”, care este foarte interesant. Îmi place să mă uit foarte mult la fotbal, la tenis, în general la sport”, a spus aceasta.

Recomandari