Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. Anunțul a fost făcut într-un live pe Facebook

Fanii emisiunii Puterea dragostei au aflat de pe Facebook despre una dintre cele mai neașteptate despărțiri, în timp ce vizinau un live.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei s-au despărțit

Gabriel și Daiana au trecut prin mai multe tensiuni în ultimele zile și și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gabi a vorbit pe rețeaua de socializare despre momentul dificil și a recunoscut că nu mai este împreună cu bruneta.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Concurenții reality-show-ului de la Kanal D s-au acuzat reciproc de gelozie și și-au dat seama că nu pot continua relația dacă vor exista suspiciuni de ambele părți non-stop.

După discuția aprinsă pe care concurenții au avut în emisiunea din 12 mai, a venit și momentul în care au fost nevoiți să recunoască faptul că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Care sunt lucrurile pe care le au în comun femeia și bărbatul Balanță și unde sunt diametral opuși
  • Atenție, Gina Pistol! Smiley își dorește să devină tătic: „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață”
  • Izolați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus, Lora și Ghenu au făcut anunțul mult așteptat: „Venim acasă”
  • Rețeta zilei. Cum să prepari cel mai bun tort de mere cu cremă de zahăr ars

Daiana, în lacrimi: „Nu am cunoscut o durere mai mare ca aceasta”

Daiana a plâns la Puterea dragostei după ce Gabi i-a spus că nu îi inspiră încredere, iar apoi concurenta a postat un mesaj pe Instastory.

„Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare ca aceasta. Durerea de a fi respins. Durerea lăsată în urma plecării unei persoane. Persoana care ți-a dat speranțe și te-a făcut să o iubești necondiționat. Persoana care îți era paradis. Însă niciodată nu vei fi iubit cu aceeași intensitatea cu care iubești, fiindcă persoanele din ziua de astăzi nu mai știu cum să iubească și rare sunt persoanele care îți prețuiesc sentimentele. Aș vrea să te urăsc pe tine”, a scris Daiana.

Din cele afirmate de brunetă, nu ar exclude o a doua șansă, însă Gabi este foarte decis să își încerce norocul în dragoste cu o altă fată.

Scandalul între cei doi a pornit după ce Gabi a aflat că partenera lui vorbea în secret cu un alt băiat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More