Demisie de la Antena 1! Amalia Ţircă a plecat de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Demisie de vârf de la Antena 1! Se întâmplă chiar în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. Astfel, după ce Flavia Mihășan a plecat și ea, acum a venit rândul Amaliei Țircă. Bruneta și-a luat la revedere de la telespectatori.

Demisie de la Antena 1!

Chiar unul dintre cei doi prezentatori a fost cel care a făcut anunțul plecării. Răzvan, nimeni altul decât iubitul Lidiei Buble a precizat că tocmai s-a desfășurat ultima emisiune a Amaliei la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

Amalia Ţircă a plecat de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Motivul pentru care Amalia și-a dat demisia de la Antena 1 este că și-a găsit un alt job. Amalia Țircă devine stewardesă. A fost dată de gol de unul dintre deja foştii ei colegi. Dani Oțil, a fost cel care a făcut lumina în privinţa viitorului tinerei.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic.

Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat.

Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele.

Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!’, a spus emoționată Amalia Ștefania Țircă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More