Demența islamistă: La Manchester au fost uciși 22 de COPII ȘI ADOLESCENȚI. Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare.

0 31

22 de copii şi de adolescenţi şi-au pierdut viaţa şi alţi 50 au fost răniţi în urma unui atac terorist care a avut loc, luni seară, la Manchester, la finalul unui concert susţinut de artista americană Ariana Grande la Manchester Arena. Potrivit celor mai noi informaţii, explozia a avut loc în afara sălii polivalente şi nu în interior, aşa cum se anunţase iniţial.

RealitateaTv: Potrivit lui Ian Hopkins de la poliția din Manchester, atentatorul „purta un dispozitiv exploziv care a fost detonat și a produs atrocitatea”.

Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare sângerosul atac terorist comis, luni seară, în timpul unui concert susținut pe Manchester Arena.

Libertatea.ro: Atacul, considerat unul terorist, cel mai probabil de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Medicii care au intervenit la fața locului au descris starea victimelor, cei mai mulți tineri și adolescenți, ca fiind loviți de șrapnel. Acesta este cel mai sângeros atac din Marea Britanie după acela din 7 iulie 2005, când 52 de persoane au murit după ce o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra.

Evz.ro: Printre victime NU sunt și cetățeni români, a reafirmat Ministerul român de Externe, dar la nivelul ministerului s-a constituit o celulă de criză.

Recomandari