Delia, reacţie rară şi dură după o ştire despre ea şi Loredana: „Nu am să tac! Ruşine pentru această minciună grosolană“

0 46

Cântăreaţa Delia (36 de ani) a reacţionat pe Instagram în urma unui articol apărut în presa mondenă care afirma că între ea şi Loredana (48 de ani) au existat anumite rivalităţi la Cerbul de Aur.

Într-un articol apărut pe Agenţia de Presă Mondenă, se susţine faptul că Delia ar fi avut o ieşire nervoasă după recitalul susţinut la Cerbul de Aur 2018, pentru că nu ar fi fost la fel de bine primită de public precum fusese Loredana Groza, cu o seară înainte.

Astfel, cântăreaţa a ţinut să dezmintă cele afirmate în articol, printr-o reacţie dură pe Instagram, calificând articolul drept „o minciună grosolană“. În plus, Delia a povestit şi cum au stat de fapt lucrurile.

„Nu-mi doresc să alimentez această minciună grosolană, dar din respect pt munca noastra şi experienţa minunată din tot ceea ce a însemnat Cerbul de Aur nu am să tac. Şi am să vorbesc de fiecare dată când «sursele» vor inventa noi «scandaluri»! Ruşine pentru această fabulaţie! Ruşine pentru că efectiv nu vă pasă de realitate. Ruşine pentru că ocupaţi fiind cu invenţiile, nu aţi putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine şi stând în picioare până după miezul nopţii. PS! Nu mai băgaţi zâzanie între artişti! La noi nu prea ţine“, a scris vedeta.

https://www.instagram.com/p/BnUU8-fllh5/

Recomandari