Delia a cedat când i s-a spus că a îmbătrânit: «Să-mi cumpăr un baston? Eşti incredibil de idiot!»

0 42

Săptămâna şi fanul care o provoacă! Delia a fost scoasă din pepeni în ultimul timp, de cei care îi urmăresc reţelele de socailizare. Artista a reacţionat din nou la un comentariu în care i se spunea că ar face orice pentru a primi aprecieri şi a căştiga atenţia publicului. Evervată peste măsură, artista nu şi-a mai controlat nici limbajul şi a jignit şi ea.

Delia începe să resimtă din plin şi „efectele adverse” ale statutului de vedetă în România. În ultimele săptămâni, a primit o serie de reproşuri. Totul a început din vacanţa ei luxoasă din Maldive şi a continuat după ce cântăreaţa a publicat mai multe imagini de la şedinţă foto făcută pentru o revistă. În fotografia care l-a făcut pe fan să comenteze acid, Delia se strâmbă, iar gestul ei a fost imediat catalogat ca fiind unul care să-i aducă mai mulţu admiratori.

„Nu mai ştii cum să te zbanţui pentru like-uri. Ce ai fost şi ce ai ajuns. Erai mai frumoasă şi mai naturală pe vremea când cântai cu Nick. Acum nu vrei să accepţi ca fiecare om ca şi tine de altfel îmbătrâneşte”, este comentariu care a înfuriat-o pe solistă.

„Deci să nu mai pozez în reviste ca «tre să accept că îmbătrânesc»!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu «naturală» înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinţi e ok? Să las mult sebum pe frunte… aşa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun nişte «ştrampi» aşa ca pentru vârsta mea înaintată? Să-mi cumpăr un baston? Oricum…deci să nu mai pozez că-s bătrână şi nu e ok să pozăm bătrâni! Eşti foarte idiot! Incredibil de idiot!!!”, i-a răspuns artista.

Delia are 36 de ani şi este căsătorită cu Răzvan Munteanu, soţul care o sprijină şi o ajută în cariera muzicală, fiind cel care se ocupă de concertele ei.

Recomandari