The news is by your side.

Declarațiile tatălui copiilor agresați de polițistul pedofil. “Fetița nu a vrut să spună nimic, băiatul e speriat”

0 0

Declarațiile tatălui copiilor agresați de polițistul pedofil. Tatăl copiilor, care au fost agresați în lift zilele trecute de polițistul pedofil, a făcut primele declarații cu privire la acest incident.

”Prima oară am aflat de la o prietenă de a mea. Copiii mei stăteau la ea pentru că soția mea este în spital și nu puteam avea grijă de ei. Mario, băiețelul meu, i-a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift și a început să o pipăie pe sora lui. El a povestit că a urcat cu bărbatul în lift, au mers până la etajul opt, iar atunci a început să o sărute și să o atingă pe fetiță. Cum am aflat, am sunat la 112. Mario a încercat cum a putut să o apere pe sora lui. Fetița nu a vrut să spună nimic, doar a arătat zonele în care a fost atinsă și sărutată. În acest moment noi nu îi lăsăm pe copii să se uite la televizor, să vadă aceste evenimente (…). Băiatul a înțeles cumva ce s-a întâmplat. Este foarte speriat și îmi cere să ținem ușile închise”, a spus tatăl copiilor, la Antena 3.

Între timp, s-au luat măsuri speciale pentru polițistul pedofil. Este ținut într-o „cameră de protecție” în Arestul Central.

Chiar el a cerut protecție în arest, în condițiile în care a primit numeroase amenințări odată cu scoaterea la suprafață a comportamentului de viață deviant pe care îl avea deja de câțiva ani. Iată și primele declarații ale polițistului acuzat de pedofilie.

Eugen Stan, polițistul acuzat de pedofilie, a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile”.

Vineri dimineață, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.