Declarație halucinantă a unei miliardare. Oamenii sunt săraci pentru că sunt leneși şi bețivi

Ea spune sec și tranșant că oamenii ajung săraci pentru că sunt leneşi şi beţivi: „Dacă eşti gelos pe cei care au mai mulţi bani, nu trebuie să stai şi să te plângi. Găseşte o soluţie ca să câştigi şi tu mai mulţi bani – nu mai pierde timp cu băutura sau ieşirile în oraş; mai bine foloseşte timpul muncind.”, a declarat Rinehart, conform businessmagazine.ro

Declaraţia făcută în urmă cu patru ani nu a fost foarte bine primită de ministrul de finanţe australian, țara în care ea trăiește, Wayne Swan. „Astfel de comentarii reprezintă o insultă la adresa milioanelor de australieni care trag de ei zi de zi, încercând să câştige bani pentru mâncarea celor mici”, a răspuns acesta. Declarația politicianului a primit și ea replici. Unii i-au dat dreptate, alții au scris că n-ar fi vorbit așa dacă nu avea nevoie de voturile celor mulți și săraci.

Gina Rinehart, din Australia, devine mai puțin credibilă atunci când afli că meritul ei în dobândirea fabuloasei  averi pe care o are e mai mic decât  norocul de a fi  moştenit  peste 30 de miliarde de dolari. Publicația care a scris prima despre acest subiect încheie cu o întrebare: Tu ce părere ai cititorule?

Sursa: ampress.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *